Professionele website

Share

Een professionele site zorgt voor extra bezoek en uiteindelijk nieuwe klanten. Er is goed nagedacht over structuur, inhoud en het bereiken van website doelen. De vormgeving sluit aan op de huisstijl en de inhoud is actueel en onderscheidend. Een website laten maken vergt het nodige denkwerk vooraf.

image

Wat wil je uiteindelijk bereiken?

Er zijn nog maar weinig bedrijven die echt nadenken over hun site. Wat moet er uiteindelijk worden bereikt? Meer bezoek? Nieuwe klanten? Meer omzet? Samen met jou stellen we vooraf vast wanneer de nieuwe site als succesvol kan worden gezien. Op basis daarvan maken we keuzes voor structuur en de inhoud(sopgave).

Een mooie presentatie én goede vindbaarheid

Websites worden vaak beoordeeld op het ontwerp. Een mooie site wordt daarmee beoordeeld als een goede site. Dat hoeft niet altijd waar te zijn. Belangrijk is te kijken naar gebruikersgemak, snelheid en een goede presentatie van de informatie op tablets en mobiele telefoons. Met name dat laatste is erg belangrijk geworden. Zorg er voor dat ook jouw bedrijf een mobiel vriendelijke website heeft.

Daarnaast staat een professionele website vaak hoog in Google. Jij wil toch ook dat je site beter presteert in de zoekmachines dan jouw belangrijkste concurrenten? Dat levert meer bezoek en extra omzet op.

Een ervaren en resultaatgericht internetbureau

Xicero is bekend met alle facetten die er komen kijken bij het maken van een professionele website. Wij begeleiden je door het hele traject en geven advies als er belangrijke keuzes moeten worden gemaakt. Annejet van der Zijl, Forte Kinderopvang, Tata Steel, Javo, Reddingsbrigade Nederland en nog tientallen andere ondernemers hebben dat als prettig ervaren. En er resultaat mee behaald.

Maak snel een afspraak om eens samen te kijken naar de kansen die er liggen voor jouw bedrijf. Dat kan via 0251-655569 of het contactformulier

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.