Diensten

Share

Als bureau voor reclame en communicatie heeft Xicero alle kennis en tools in huis om jouw bedrijf vooruit te helpen. Een sterkere identiteit. Een betere concurrentiepositie. En uiteindelijk meer omzet voor je bedrijf.

image

Reclame en communicatie

Het is goed om te weten dat wij je kunnen helpen met het bereiken van nieuwe klanten en het communiceren van jouw onderscheidend vermogen. Deze werkzaamheden vallen binnen 4 hoofdgroepen: marketingstrategie, identiteit, presentatie en promotie.

Binnen marketingstrategie denken we na over je aanbod en positionering in de markt. Vervolgens kijken we naar je visuele identiteit. Een nieuw logo, een complete huisstijl of een nieuwe naam voor je bedrijf. Vervolgens vertalen we dit naar communicatiemiddelen. We maken o.a. professionele websites (bekijk ook het omvangrijke dossier 'een professionele website laten maken voor mijn bedrijf') en professionele bedrijfsbrochures. En bij website promotie kun je bijvoorbeeld denken aan SEO optimalisatie (vindbaarheid in Google verbeteren) of adverteren met Google AdWords.

Werken aan resultaat

Het zijn allemaal zaken die jouw concurrentiepositie verbeteren. En uiteindelijk goed zijn voor je bedrijf. Een grotere naamsbekendheid, een professionelere uitstraling of meer omzet.

Daarnaast hebben we een aantal handige marketing- en communicatietools. Producten die online (dus altijd en overal) te gebruiken zijn en jou helpen je werk makkelijker, sneller of beter te maken.

We kijken naar je uit

Opdrachtgevers noemen ons betrouwbaar. Als nuchtere Noord-Hollanders denken we in praktische en betaalbare oplossingen die resultaat opleveren. Al ruim 20 jaar.

Ben je benieuwd hoe wij jouw ‘problemen’ zouden helpen oplossen? Maak een afspraak. Bel met 0251-655569 of stel je vraag online. We zijn benieuwd. En kijken naar je uit.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.