Advies

Share

Bedrijven die bewust bezig zijn om nieuwe klanten voor zich te winnen denken goed na over marketing en communicatie. Ze hebben de doelgroep helder voor ogen en weten wat hun sterke punten zijn. Bovendien weten deze bedrijven dit op de juiste momenten aan de juiste mensen te vertellen.

image

Strategisch marketingadvies

Een goed doordachte marketingstrategie verhoogt de kans op succes aanzienlijk. Toch weten nog veel bedrijven hier onvoldoende mee te doen en er hun voordeel mee te halen. Door strategisch naar de marketingcommunicatie van je bedrijf of afdeling te kijken, wordt een eerste stap gezet naar een onderscheidende positie in jouw markt. Doelen, doelgroep, concurrentiepositie, de juiste keuzes in de marketingmix. Allemaal onderwerpen die aan bod komen. Wie ben je als bedrijf en waarom moet men bij jullie zijn? Het lijkt eenvoudig. Maar is in de praktijk erg lastig om er een goede en onderscheidende invulling aan te geven. Zeker als het gaat om B2B marketing en communicatie.

Het bedrijfs-DNA: hoe anders ben jij?

Je bedrijf wordt gevormd door de mensen die er werken. Wat ze kunnen. En hoe ze met klanten om gaan. Van een luisterend oor tot een verrassende oplossing. Wie deze waarden weet te pakken en visueel te vertalen naar een onderscheidende huisstijl kan daar al een groot verschil maken met de concurrentie.

Je hoeft geen Apple, Starbucks of Heineken te zijn om jouw markt op je eigen wijze te benaderen. Eigenwijs. Anders. Geen grijze muis.

Wat is jullie bedrijfs-DNA? En hoe communiceer je dat naar de markt?

Op zoek naar advies voor je marketing?

Xicero heeft een aantal specialisten in huis die jou kunnen helpen bij het maken en uitvoeren van een doordacht advies om je bedrijf te positionering in de markt. Samen kijken naar de huidige en de gewenste situatie. Geen dikke rapporten. Maar vooral heldere taal. Resultaatgericht advies met concrete- en actiegerichte plannen om je bedrijf beter te laten presteren. En waar je direct mee kan beginnen.

Lekker praktisch.

Want dat is wat je waarschijnlijk uiteindelijk graag wil. Als dit inderdaad klopt adviseren we je om snel een afspraak te maken met Xicero. Dat kan via 0251-655569 of het formulier op de contactpagina.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.