Communicatie en marketing tools

Share

Internettechnologie koppelen aan marketing & communicatie. Met als resultaat sneller, beter of goedkoper kunnen werken binnen marketing-, sales- of communicatie. Overal en altijd beschikbaar. Dat noemen wij intelligent en vooral ook praktisch zaken doen. Wist u bijvoorbeeld al dat sommige van deze systemen bijvoorbeeld binnen enkele uren - en voor een fractie van de kosten die je verwacht - te gebruiken zijn?

image

Slim koppelen van data, informatie en communicatiemiddelen

Steeds meer ondernemingen zijn op zoek naar slimme oplossingen die waarde toevoegen aan het bedrijf. Een besparing op kosten, een efficiënter proces of een beter resultaat. Het slim koppelen van data uit interne en externe systemen kan jouw bedrijf mogelijk veel voordeel opleveren. Xicero brengt bedrijfsprocessen in kaart en komt met heldere oplossingen die marketeers en communicatiemedewerkers verder helpen.

Alle communicatie en marketing tools op een rij

We bieden de volgende oplossingen voor marketing- en communicatie medewerkers.

  • Podio (beheren van klantgegevens of projectinformatie, het optimaliseren van interne bedrijfsprocessen)
  • Infonet (beheren en delen van product- of verkoopinformatie- en documenten met interne afdelingen of externe leveranciers of distributeurs, bewaken van de huisstijl)
  • XBM (bewaken van de huisstijl in een communicatie management en bestelsysteem)
  • ModX (website beheer via een gebruiksvriendelijk CMS)

Datakoppelingen tussen de website en bedrijfssystemen

Naast bovengenoemde producten verzorgd Xicero steeds vaker maatwerk koppelingen tussen de website van een bedrijf en een kantoorsysteem. Koppelingen met externe data of interne automatiseringsystemen zorgen voor het slimmer gebruiken van aanwezige informatie en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Vraag naar een productdemonstratie en kijk waar dit voor uw bedrijf of afdeling van toepassing zou kunnen zijn.

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.