Podio partner - Online workflow optimalisatie

Share
image

Project communicatie, CRM of een intranet vanaf 8 euro per maand

Podio is een nieuwe tool om uw interne communicatie te optimaliseren. Dat gebeurt online, via de cloud. Samenwerken binnen projectteams. Communicatie met uw personeel. Een helder en werkbaar CRM systeem voor uw salesafdeling. Of een online omgeving om te communiceren met opdrachtgevers en projectverantwoordelijken. Podio heeft bovendien een app voor Android en iPhone/iPad, waardoor u overal en altijd gebruikt kunt maken van uw eigen omgeving. Bovendien zijn er honderden apps beschikbaar om uw systeem nog beter naar uw wensen te kunnen inrichten. Van callcenter tot R&D, van kilometerregistratie tot HR adminstratie: het zijn slechts enkele voorbeelden.

Automatisering aanpassen aan uw bedrijfsproces. En niet andersom!

Podio, onderdeel van Citrix Systems, is een online platform dat inmiddels wereldwijd al door duizenden teams en bedrijven wordt ingezet. Werkprocessen worden gemakkelijk opgezet naar de door u gewenste situatie. Belangrijk voordeel van Podio is dat u de automatisering aanpast aan uw bestaande bedrijfsprocessen. En niet andersom.

Hierdoor kan informatie op het juiste niveau worden gedeeld en gepresenteerd. Deze nieuwe manier van werken voorkomt knelpunten en zorgt voor optimale communicatie en samenwerking. Iedereen is geïnformeerd.

Flexibiliteit staat voorop: creëer je eigen ideale situatie!

Met Podio heb je de regie over de communicatie met opdrachtgevers, eigen medewerkers of teamleden binnen een project. U bepaalt zelf hoe u processen met projecten, opdrachtgevers, teams en werkprocessen inricht. En met wie u welke informatie wil delen. Inzicht en open communicatie zorgt voor een verbetering van de efficiëntie en betrokkenheid. Het resultaat laat zich raden.

Xicero communicatie en Podio

Xicero is ervaren in Podio implementaties in bedrijfsprocessen. Omdat we dat goed doen heeft Podio ons authorized partner gemaakt. We helpen u met:

Adviestrajecten

  • Businessanalyse: bedrijfsprocessen optimaliseren mbv Podio

Implementaties

  • Het structureren en migreren van data uit bestaande systemen naar Podio
  • Opzetten van bedrijfsprocessen en workflows binnen uw bedrijf
  • Integratie van bestaande communicatietools en datasystemen binnen een Podio omgeving

Training & support

  • Basistraining Podio
  • Maatwerktrainingen voor uw bedrijf
  • Support en ondersteuning bij data-integratie of datamigratie

Voor vragen of het maken van een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking belt u met 0251-655569 of via het formulier op deze pagina.

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.