InfoNet - modern informatie- en document management systeem

Share

Bedrijven en organisaties die regelmatig informatie en documenten moeten delen met medewerkers of externe leveranciers, filialen/vestigingen of verkoopkantoren hebben vaak moeite om dit op een goede manier te managen. Versiebeheer, ontvangstbevestigingen, workflow, gebruikersbeheer en de omvang en complexiteit maken dit vaak tot een nachtmerrie voor after sales, marketing of communicatie medewerkers. Om over de doorlooptijd nog maar te zwijgen.

U bent weer volledig 'in control'

Met InfoNet heeft u alle controle en grip op uw bedrijfscommunicatie. Altijd beschikbaar. Vanaf iedere locatie. U kunt informatie delen met die personen die belangrijk zijn in uw organisatie. Verkoopprocessen ondersteunen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Een flexibel in te richten productstructuur en gebruikersbeheer, alle soorten informatie en bestanden kunnen toevoegen en delen, leesbevestiging voor belangrijke informatie en een beveiligde omgeving voor vertrouwelijke documenten. Daarnaast faciliteert het systeem dat er van ieder document maar één versie beschikbaar is. Dit voorkomt miscommunicatie en zorgt dat iedereen over hetzelfde praat.

Besparen op kosten, onzekerheid en ergernis

Door gebruik te maken van het digitale informatie- en document management systeem wint u niet alleen veel tijd, maar bespaart u bovendien enorm op de kosten die complexe communicatie met zich meebrengt. Bovendien weet u zeker dat de informatie is ontvangen door de juiste medewerkers. Een gemakkelijk te gebruiken systeem voorkomt een hoop ergernis. Waardoor u zich volledig kunt focussen op de voor u belangrijkste taken.

Alle voordelen op een rij:

  • Enorme kostenbesparing
  • Snel en eenvoudig maken, beheren en delen van belangrijke bedrijfsinformatie
  • Het systeem is eenvoudig uitbreidbaar
  • Mogelijkheid te koppelen aan eigen kantoorsystemen
  • Optimaal gebruikersbeheer (rollen en rechten)
  • Opmaak in uw eigen huisstijl

Ideaal voor aftersales en dealercommunicatie

Infonet is bij uitstek geschikt voor aftersales als er veelvuldig meerdere documenten worden gedeeld met een groep verkoopkantoren of eindgebruikers. Ook voor de communicatie en verkoopondersteuning van uw sales netwerk liggen er volop besparingsmogelijkheden en praktische voordelen.

Meer weten over InfoNet?

Neem contact op met ons of maak gebruik van het contactformulier op deze pagina. Wij zijn u graag van dienst en kunnen de specifieke voordelen voor uw bedrijf of afdeling snel in kaart brengen.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.