XBM - Xicero Brand Management

Share

Bij veel grote, decentrale organisaties is het bewaken van de huisstijl voor het grote aantal communicatie-uitingen een flink karwei. Als daar dan ook nog de inefficiëntie bijkomt van het door meerdere personen bestellen van drukwerk bij verschillende leveranciers dan is er grote kans dat deze bedrijven veel kunnen besparen.

image

Beheersbaarheid van kosten en proces

Slimme systemen zijn er om het jouw leven gemakkelijker te maken. Volledig in controle. Over proces en het beheersbaar houden van kosten. XBM is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar bespaart op kosten door efficiency. Met XBM is uw organisatie in staat om veelvuldig terugkerende taken snel en kostenefficiënt af te handelen. Visitekaartjes, briefpapier, advertenties en brochures worden in een handomdraai samengesteld en in de vormgeving van uw huisstijl opgemaakt. Maar natuurlijk kunt u dit systeem ook gebruiken voor de productie van maatwerk bedrijfsvlaggen.

Bewaken van de huisstijl en uw merk

Belangrijk voordeel verder is vooral het bewaken van de huisstijl. Toegepast op huisstijldrukwerk, reclamedrukwerk of promotionele items en gifts zal het merk niet worden aangetast door verkeerd gebruik van logo’s, kleuren, teksten e.d.

Snel en gemakkelijk drukwerk bestellen

Xicero koppelt huisstijlonderdelen en reclamedrukwerk aan drukgerede bestanden ingeval er een vaste drukwerkleverancier is. Als dat niet het geval is kan Xicero middels XBM en een aantal vaste drukwerkleveranciers zeer scherp offreren. Buiten het gemak van online bestellen en het laten verzorgen van de productie en verzending in binnen- en buitenland.

Alle voordelen op een rij:

  • Snel en eenvoudig communicatie-uitingen beheren en bestellen
  • Het systeem is eenvoudig uitbreidbaar
  • Optimaal gebruikersbeheer (rollen en rechten)
  • Bewaking van uw huisstijl
  • Geen verrassing in kosten
  • Geen omkijken naar de distributie

Naast de eenmalige inrichting van het systeem en een vast maandbedrag voor gebruik en support maakt Xicero zeer concurrerende vaste (lage) prijsafspraken (drukwerk en distributie) per bestelde uiting.

Bekijk de XBM projecten voor Reddingsbrigade Nederland, RAVO-Fayat, Greif en Travel Plaza Europe.

Bent u ook geïnteresseerd in een demonstratie of meer informatie om te kijken wat XBM voor uw organisatie kan betekenen? Maak dan snel een afspraak via 0251-655569 of vul het contactformulier in.

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.