Logo en huisstijl ontwerp

Share

De identiteit van uw bedrijf wordt in belangrijke mate gevormd door het logo en de huisstijl van uw bedrijf. Een sterk merk - een sterke identiteit - geeft uw bedrijf een duidelijke positionering waardoor u zich kunt onderscheiden van uw concurrentie.

image

Een nieuw logo laten ontwerpen

Je start met een nieuw bedrijf en bent op zoek naar een eigen identiteit. Een eigen logo, compleet met slogan (pay-off) en beeldmerk. Of je bent met je bedrijf of afdeling toe aan een nieuw logo. Het vorige is alweer eeuwen oud, voor je gevoel. Je wilt een nieuw logo laten ontwerpen...

Ontwerpers bij Xicero zorgen voor verrassende, creatieve en functionele logo’s en huisstijlen. Passend in uw budget voldoet het ontwerp aan de specifieke eisen die vooraf zijn gedefinieerd; toepasbaarheid, kleurgebruik, lettertypes en smaken. Iedereen heeft tenslotte een eigen smaak en voorkeur voor mooi en lelijk.

Volledige huisstijl laten ontwikkelen

Met het laten ontwerpen van een professioneel logo zet u een eerste stap. Het vervolg is de ontwikkeling van een complete huisstijl. Basisonderdelen die daarbij voorkomen zijn briefpapier, enveloppen, visitekaartjes. Verder zijn er uiteraard de digitale uitingen. Van de website, uw e-mail nieuwsbrief tot de vormgeving van social media kanalen als Twitter backgrounds en Facebook pagina’s. Lees ook het artikel 'Een nieuwe huisstijl laten ontwerpen' in de kennisbank.

Corporate identity design

Bij grote ondernemingen wordt de stijl nog verder gedefinieerd. Vaak uitgebreid terug te vinden in een huisstijlhandboek (bekijk alle onderdelen van een huisstijlhandboek in de kennisbank). Daarin zijn alle details, fontgebruik, afstanden en kleurnummers terug te vinden. De volledige Corporate Identity bevat uiteraard ook zaken als bedrijfsbrochures, signing, advertentiestramienen en give-aways voorzien van uw logo.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.