Presentatie

Share

In de strijd om nieuwe klanten wordt jouw bedrijf continu vergeleken met de andere aanbieders in de markt. Hoe los je hun probleem op? Wat kost dat en wat levert het hen op? Hoeveel vertrouwen wekt jouw bedrijfspresentatie. Vertrouwen en autoriteit als basis voor zakelijk succes.

image

Overal en altijd jezelf zijn

De sterkste merken zijn overal en altijd hetzelfde. Herkenbaar. Een aansprekende visuele identiteit wordt versterkt door een consistente uitvoering van de huisstijl in de verschillende communicatiedragers. Van een professionele website, social media accounts tot een digitale nieuwsbrief, huisstijldrukwerk of een bedrijfsbrochure. Het feest der herkenning. Opvallende presentaties als basis voor opvallende prestaties.

Professionele uitstraling

Bedrijven die zich professioneel presenteren hebben een betere kans de klant die zich aan het orienteren is voor zich te winnen. Xicero help bedrijven met een professionele website of een bedrijfsbrochure. Een digitale nieuwsbrief in de huisstijl, de ontwikkeling en productie van reclamevlaggen of een aansprekende beurspresentatie.

Kijk zelf wat we door de jaren heen hebben gemaakt voor een groeiend aantal loyale opdrachtgevers.

Als je benieuwd bent wat we voor jouw bedrijf of afdeling kunnen maken bel je met 0251-655569. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via het contactformulier.

Graag tot ziens.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.