Professionele websites

Share
image

Een professionele website is een kwaliteitssignaal richting je huidige en mogelijk nieuwe klanten. Het is jouw centrum waar alle communicatie met klanten samenkomt. Je deelt er informatie en probeert hiermee nieuwe opdrachten voor je bedrijf te verwerven. In de Xicero Kennisbank kun je een actueel dossier 'Een professionele website voor je bedrijf laten maken' bekijken. Een informatief artikel, waar je alle onderdelen kunt bekijken die er komen kijken bij het realiseren van een nieuwe, professionele site voor je bedrijf.

Welke soorten websites zijn er

Bij Xicero onderscheiden we drie soorten websites om professioneel voor de dag te komen. Stuk voor stuk betrouwbare, snelle, mobielvriendelijke en veilige websites die bedrijven vooruit helpen. Je kunt starten met een kant-en-klare website (die we ook nog eens in de basis voor je inrichten). Naast deze oplossing (Contendo) komt het segment maatwerk websites. We maken snel een website in jouw huisstijl met die onderdelen die jij er op wel. Aanpassingen? Geen probleem. Ieder bedrijf is tenslotte anders. Dus waarom zou je website dat ook niet zijn. Het derde segment sites zijn de professionele websites die online koppelingen hebben aan externe software of platformen.

Een betaalbare professionele website

Het nieuwste kant-en-klare website product van Xicero is Contendo. Een zeer complete, professionele website heb je al voor € 895 (en € 12 per maand voor de hosting en je e-mail). Met Contendo speelt Xicero in op de trends gemak en betaalbaarheid. Kijk snel of een Contendo website ook voor jouw bedrijf de ideale en betaalbare oplossing is.

Maatwerk websites koppelen aan kantoorsystemen

Naast de Contendo websites en de maatwerk sites helpen we bedrijven om hun website te koppelen met externe kantoorsystemen. bij deze maatwerktrajecten moet je denken aan het koppelen van online ordersystemen, CRM tools of externe recruitersoftware. Per website worden de plannen eerst uitgebreid besproken en bekeken waar de medewerkers en afdelingen voorkomen in processen op de website. vervolgens ontwikkelen we stap voor stap een omgeving die niet alleen veilig is, maar ook snel en foutloos zorgt dat essentiele bedrijfsprocessen online bijdragen aan het resultaat.

Websites beter vindbaar maken in Google

Naast het bouwen van websites beschikt Xicero over meerdere Google specialisten die jouw website beter vindbaar kunnen maken. Bekijk de specifieke informatie over Google- en SEO optimalisatie. Naast het zorgen voor een betere vindbaarheid in de natuurlijke zoekresultaten, kunt u er ook over denken om te gaan adverteren op Google met AdWords. Met deze aanvullende diensten voor online marketing en website promotie zorg je ervoor dat jouw bedrijfssite nog succesvoller en rendabeler wordt. het is tenslotte bij uitstek een middel om nieuwe klanten te genereren.

Laat jij jouw professionele bedrijfssite ook door Xicero maken?

Als grote bedrijven (bekijk wat we bijvoorbeeld hebben gemaakt voor Tata Steel en Gasservice | Gaswacht - maar ook voor regionale MKB'ers en lokale ondernemers) het vertrouwen hebben in de specialisten en webbouwers van Xicero, dan is het voor jou misschien ook een goed idee om eens langs te komen en te vertellen over jouw idee van je website. Welke plannen heb jij voor de toekomst met je bedrijf? En welke rol zie je daar weggelegd voor de website?

Maak snel een afspraak en bel met 0251-655569. Je kunt ons uiteraard ook bereiken via het contactformulier.

Graag tot ziens.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.