Contendo

Share

Sinds kort heeft Xicero een nieuw en uniek product ontwikkeld. Met Contendo koopt een ondernemer niet alleen een website, maar wordt deze ook nog eens volledig ingericht. Het modulair opgebouwde systeem is snel en mobiel vriendelijk. maar bovenal zeer betaalbaar.

image

Inspelen op de trend gemak en betaalbaarheid

Met het nieuwe website product Contendo speelt Xicero in op twee belangrijke trends: gemak en betaalbaarheid. Een complete, betaalbare en professionele website die bovendien in basis wordt ingericht door ervaren specialisten die al jaren websites bouwen. Deze specialisten weten inmiddels wat werkt.

Een professionele website in je eigen huisstijl

Als onderdeel van je huisstijl is de website van je bedrijf het centrum van al je communicatie uitingen. Die wil je dus goed laten aansluiten door een mooi ontwerp en bijpassende kleuren. Bij Contendo kun je kiezen uit meerdere ontwerpen met daarbinnen talloze variaties door het gebruik van pagina-elementen als sliders, tekstblokken, productvergelijkers, fotogalleries, afbeeldingen en testimonials. Dit unieke concept zorgt ervoor dat jouw website continu aanpasbaar is en daardoor verrassend kan blijven.

Compleet. Ingericht.

Een Contendo website is niet alleen compleet in functionaliteit, maar bovendien richten wij de site in basis voor je in. Dat is vooral een uitkomst als je geen ervaring hebt met websites. Maar misschien heb je dat wel, maar ontbreekt het je nu aan tijd of zin. Dan is het handig als je dat door een specialist kan laten doen.

Wil jij ook betaalbaar gemak en volop comfort?

Kijk snel op onze eigen Contendo website.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.