corus

Share

Hoogstwaarschijnlijk bent u hier met een ander verwachting terechtgekomen. U hebt een link gebruikt die nog naar het oude domein van Corus verwees. In 1999 fuseerde het Nederlandse Hoogovens met British Steel en veranderde de naam in Corus. Sinds 2007 maakt het staalbedrijf deel uit van Tata Steel in Europa.

Wie wilt u uiteindelijk bereiken?

Nu we toch uw aandacht hebben stellen we ons graag even aan u voor. Mocht u hier niet in geïnteresseerd zijn dan willen we u natuurlijk niet onnodig ophouden en kunt u hier naar de site van Tata Steel. Overigens is dit  één van de vele websites die wij gemaakt hebben, maar dat terzijde.

Bij Xicero houden we van een directe aanpak met korte lijnen en daarom tutoyeren we graag, het maakt het een stukje persoonlijker ondanks we niet 'live' contact met elkaar hebben. Daarom laten we het 'u' en 'uw' vanaf nu verder achterwege ...

Wat wil je op internet uiteindelijk bereiken?

Een professionele site zorgt voor extra bezoek en uiteindelijk nieuwe klanten. Er is goed nagedacht over structuur, inhoud en het bereiken van website doelen. De vormgeving sluit aan op de huisstijl en de inhoud is actueel en onderscheidend.  Maar ook het inzetten van slimme hulpmiddelen kunnen een onverwachts rsultaat leiden, daarom ben je ook hier terechtgekomen en lees je nog steeds verder. Een website laten maken vergt dus het nodige denkwerk vooraf. We helpen je daar graag mee op weg. We hebben een uitgebreid dossier gemaakt die alle facetten belicht van het laten maken van een professionele website.

Bekijk het dossier 'een professionele website laten maken voor je bedrijf'

dossier professionele website laten maken

Het geeft je handvatten om een succesvolle, doordachte bedrijfssite te laten maken. Er zijn nog maar weinig bedrijven die echt nadenken over hun site. Wat moet er uiteindelijk worden bereikt? Meer bezoek? Nieuwe klanten? Meer omzet? Samen met jou stellen we vooraf vast wanneer de nieuwe site als succesvol kan worden gezien. Op basis daarvan maken we keuzes voor structuur en de inhoud(sopgave).

Een mooie presentatie én goede vindbaarheid

Websites worden vaak beoordeeld op het ontwerp. Een mooie site wordt daarmee beoordeeld als een goede site. Dat hoeft niet altijd waar te zijn. Belangrijk is te kijken naar gebruikersgemak, snelheid en een goede presentatie van de informatie op tablets en mobiele telefoons. Met name dat laatste is erg belangrijk geworden. Zorg er voor dat ook jouw bedrijf een mobiel vriendelijke website heeft.

Daarnaast is een professionele website goed vindbaar in Google. Binnen website promotie heeft Xicero de specialisten in huis die alles weten over Google en SEO optimalisatie.

Jij wil toch ook dat je site beter presteert in de zoekmachines dan jouw belangrijkste concurrenten? Dat levert meer bezoek en extra omzet op.

Een ervaren en resultaatgericht internetbureau

Xicero is bekend met alle facetten die er komen kijken bij het maken van een professionele website. Wij begeleiden je door het hele traject en geven advies als er belangrijke keuzes moeten worden gemaakt. Annejet van der Zijl, Forte Kinderopvang, Tata Steel, Javo, Reddingsbrigade Nederland en nog tientallen andere ondernemers hebben dat als prettig ervaren. En er resultaat mee behaald.

Maak snel een afspraak om eens samen te kijken naar de kansen die er liggen voor jouw bedrijf. Dat kan via 0251-655569 of het contactformulier

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.