Professionele website

Share

Een professionele website zorgt voor extra bezoek en uiteindelijk nieuwe klanten. Er is goed nagedacht over structuur, inhoud en het bereiken van conversiedoelen. De vormgeving sluit aan op de huisstijl en de inhoud is actueel en onderscheidend. Xicero helpt jouw bedrijf online verder en zorgt er vooral voor dat je alles uit je website haalt wat er in zit.

image

De verschillende website smaken

Bij Xicero kun je terecht voor drie soorten websites. Voor startende ondernemers - en voor bedrijven die geen specifieke maatwerk aanpassingen nodig hebben - heeft Xicero het zeer betaalbare en complete instappakket van Contendo. Een nieuw en zeer succesvol product, waarmee een basis website compleet ingericht wordt opgeleverd. Uiteraard ook geschikt voor mobiele telefoons en in de basis al zeer compleet voor wat betreft functionaliteit. Bekijk alle mogelijkheden op de website van Contendo, vanzelfsprekend gebouwd met ... Contendo.

De tweede smaak is standaard plus. Een betaalbare website waarbij aanpassingen wel mogelijk zijn. Extra pagina stramienen en variabele velden die specifiek bij uw bedrijf of branche horen. Een site die, net als lego, modulair kan worden uitgebreid. Flexibel, ingericht op groei en optimaal aansluitend bij uw logo en huisstijl en met de mogelijkheid tot meertaligheid en het koppelen van specifieke downloads.

De laatste categorie is maatwerk plus. Denk hierbij aan websites waaraan externe data gekoppeld moet worden. Bijvoorbeeld kantoorsystemen, externe vacature-data of een complexe productcatalogus in meerdere talen.

Mobiel vriendelijk en vindbaar in Google

Bij Xicero worden alle nieuwe websites gebouwd voor een optimale weergave op mobiele telefoons en tablets. De sites zijn snel en bovendien voorbereid op een optimale indexatie in Google. Hierdoor kunnen bedrijven met hun website een goede vindbaarheid in Google bereiken. En dat zorgt voor extra bezoek en nieuwe klantcontacten. Xicero heeft bovendien de beschikking over meerdere Google experts die kunnen helpen om je site hoger in Google te krijgen. Zo kunnen we je helpen met SEO optimalisatie. Dat is het beter vindbaar maken in de natuurlijke (niet-betaalde) zoekresultaten van de zoekmachine. Of je kunt de optimalisatie van Google AdWords uitbesteden aan Xicero. AdWords is het advertentieprogramma van Google, waar je kunt adverteren op zoekwoorden. Slim en effectief.

Een ervaren en resultaatgericht internetbureau

Xicero is bekend met alle facetten die er komen kijken bij het maken van een professionele website. Wij begeleiden je door het hele traject en geven advies als er belangrijke keuzes moeten worden gemaakt. Annejet van der Zijl, Forte Kinderopvang, Tata Steel, Javo, Reddingsbrigade Nederland en nog tientallen andere ondernemers hebben dat als zeer prettig ervaren. En er resultaat mee behaald.

Maak een afspraak om eens samen te kijken naar de kansen die er liggen voor jouw bedrijf. Dat kan door ons te bellen op 0251-655569 of via het contactformulier. Je kunt ook meer informatie lezen over de kosten van een website. Daarover bestaan namelijk nog wel eens de nodige misverstanden. We hebben alles voor je op een rij gezet.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.