Reclame maken

Share

Naamsbekendheid opbouwen voor je bedrijf. De vindbaarheid van je bedrijf en website in Google verbeteren. Actiegerichte promoties om je product onder de aandacht te brengen. Slimme advertentie- en promotiecampagnes vragen om creativiteit en een slimme mediamix.

image

Het aankoopproces van jouw klant

Bij het verkoopproces kijken de meeste bedrijven nog teveel naar zichzelf. Er wordt teveel gepraat. En tekort geluisterd. Goed luisteren naar potentiële klanten. Het aankoopproces van die klant verloopt volgens vaste stappen.

Van bekendheid (welke bedrijven hebben een oplossing voor mijn probleem) via overweging (alle opties naast elkaar zetten en het vergelijke van de oplossingen op b.v. prijs en kwaliteit) tot een besluit. De tijd dat dit proces loopt hangt af van de prijs, de urgentie en het aantal bij de klant betrokken personen die zich bezighouden met de vraag. Nieuw printerpapier bestellen is van een andere orde dan het zoeken naar een nieuw communicatiebureau.

Connecties maken en onderhouden

Het is belangrijk dat je de naamsbekendheid van je bedrijf gaat vergroten. En daarmee tot meer klantcontacten komt. Personen die je bedrijf volgen via een social media account van je bedrijf, kunnen op termijn de stap maken tot klant. En als je niets te zoeken hebt op social media kun je b.v. een digitale nieuwsbrief uitgeven of gaan adverteren. Reclame maken voor je bedrijf kan op verschillende manieren. Adverteren zorgt - als je het goed doet - voor bekendheid van je bedrijf en uiteindelijk nieuwe klantcontacten. Naast adverteren kun je denken aan sponsoring, PR/persberichten, beurzen, de vindbaarheid vergroten van je website in Google en zoals gezegd het verbeteren van de zichtbaarheid op social media kanalen.

Meer –en relevante– connecties vergroten het bereik van je bedrijf. En daarmee de kans op nieuwe klanten en meer omzet.

Een onweerstaanbaar aanbod

Uiteindelijk zal de combinatie van een goed bedrijf (vertrouwen, autoriteit, bewezen expertise) en een onweerstaanbaar aanbod (beste oplossing / kwaliteit verhouding) bepalen hoe succesvol je bedrijf zal zijn.

Ben je benieuwd naar het onweerstaanbare aanbod van Xicero? Dat vertellen we je graag bij kennismaking. Kijken we meteen naar de concurrentiepositie van je bedrijf op dit moment. En hoe we dat denken te gaan verbeteren.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.