Adverteren: reclame maken voor je bedrijf

Share

Met adverteren wil je de naamsbekendheid van je bedrijf vergroten. Je aanbieding onder de aandacht brengen. En uiteindelijk extra omzet binnenhalen. Het is belangrijk om reclame te maken voor je bedrijf. Maar hoe weet je welke keuzes je moet maken? En welk advertentiebudget je nodig hebt?

Naamsbekendheid vergroten én extra omzet genereren

Het vergroten van de naamsbekendheid en het genereren van nieuwe leads zijn de belangrijkste argumenten om te gaan adverteren. Je kunt nog zo’n goed product hebben of de beste aanbieder zijn in jouw markt. Als jouw beoogde doelgroep je bedrijf niet kent zul je omzet laten liggen. Gelukkig voor jou zijn de meeste bedrijven nog onvoldoende bezig met reclame maken voor zichzelf. Daar liggen dus kansen.

Advertentiecampagne in vakbladen

De meer traditionele advertentiecampagnes zorgen voor bekendheid van je bedrijf en je aanbod. Van heel kortstondig en zeer actiegericht tot imagocampagnes die vooral bedoeld zijn om de lange termijn doelstellingen te helpen realiseren. Doelgroepen, bereik, CPM, oplagecijfers, mediaplan, media-inkoop en contactmomenten zijn woorden die ons bekend in de oren klinken.

Online adverteren op Google

Het advertentiebudget verschuift richting internet. Online adverteren is niet meer weg te denken. Advertentieprogramma’s op Twitter, LinkedIn en Facebook worden steeds vaker ingezet om gericht, meetbaar en tegen vastgestelde tarieven te adverteren.

Nog bekender is Google AdWords. Heel specifiek kan op locatie en zoekwoord worden geadverteerd. Online adverteren op Google biedt vele voordelen. Naast de relevantie, het alleen betalen voor daadwerkelijk bezoek geeft een AdWords campagne in combinatie met website statistieken goed inzicht in jouw doelgroep. Dat is waardevolle bedrijfsinformatie waarmee je jouw concurrentiepositie kunt verbeteren.

Wil jij ook reclame maken voor je bedrijf?

Als je ook reclame of communicatieadvies van een ervaren bureau wil bel je snel naar 0251-655569 voor een vrijblijvende kennismaking. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier gebruiken. We zien je graag langskomen.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.