Beurspresentatie en evenementen promotie

Share

De aanwezigheid van jouw bedrijf op een beurs of evenement zorgt voor bekendheid en het onderhouden van relaties. Daarnaast kunnen beursaanbiedingen zorgen voor extra omzet. Informeer en inspireer toekomstige klanten en zorg voor een aansprekende presentatie van je bedrijf.

Van idee tot complete evenementen organisatie

Voor een aantal van onze opdrachtgevers verzorgen we de presentatie van het bedrijf op beurzen en events. In enkele gevallen organiseren we het evenement ook zelf. Of helpen daarbij. Van het eerste idee, de keuze van de locatie tot het versturen van de uitnodigingen, het verzorgen van het programma en de ontvangst en de verzorging van uw gasten. En natuurlijk de aankleding met beachflags, roll-up banners en reclamevlaggen.

Uitnodigingen, folders, roll-ups banners

Naast de stand of de beurswanden zelf kan Xicero jouw bedrijf helpen bij het bedenken, maken en verspreiden van uitnodigingen, foldermateriaal en verdere aankleding van de stand. Posters, roll-up banners of bedrijfsvideo’s.

Wil jij ook een aansprekende beurspresentatie laten verzorgen?

Marketeers of bedrijfseigenaren die ook deelnemen aan beurzen of events in hun vakgebied kunnen bij Xicero terecht voor advies, creatieve ideeën tot de complete organisatie van een klantendag of productlancering. We bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Bel naar 0251-655569 voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Of gebruik het contactformulier.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.