Professionele bedrijfsbrochure

Share

Een professionele bedrijfsbrochure is een visitekaartje voor je bedrijf. Na een goed gesprek met een mogelijk nieuwe opdrachtgever laat je iets tastbaars achter. Product- of bedrijfsbrochures kunnen, mits goed bedacht en ontworpen, een krachtig middel zijn tijdens de oriëntatie- en verkoopfase.

Van idee en ontwerp tot drukwerk

Mooie en professionele brochures zijn tegenwoordig zeer betaalbaar. Naast de kosten voor drukwerk dien je rekening te houden met het ontwerp en de opmaak van de pagina’s. En mogelijk het schrijven of redigeren van tekst en het laten maken van professionele foto’s. Het moet tenslotte goed. Als je weer een paar jaar vooruit kunt met je nieuwe bedrijfsbrochure wil je dat niet laten verpesten door slechte teksten of vage foto’s. Alles moet kloppen.

Een professionele brochure laten maken door de specialist

Bij Xicero hebben we ruime ervaring met het maken van brochures. Of folders. Het verschil zit hem in de vouwwijze. Een A3 dubbelgevouwen is een folder van 4 pagina’s. Of een dubbelgevouwen folder als 3-luik. We zijn met alle facetten bekend en kunnen een goed advies uitbrengen over jouw specifiek situatie en vraag.

Zelf laten drukken of kiezen voor gemak

Voor de meeste opdrachtgevers verzorgen we het hele proces. Van idee tot en met het afleveren van het uiteindelijke drukwerk. Het kan echter ook zo zijn dat je al een eigen drukkerij hebt of zelf wil kijken waar je het laat drukken. Dat is natuurlijk geen probleem. Dan sturen we je de drukgerede bestanden in hoge resolutie.

Wilt u ook een nieuwe brochure laten maken? Of een magazine laten ontwikkelen? Vraag naar voorbeelden en de mogelijkheden. Of maak direct een afspraak via 0251-655569 of het contactformulier.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.