Digitale nieuwsbrieven

Share

Email marketing is een onderschatte vorm van communicatie en relatiebeheer. Nog teveel denken we aan SPAM en een volle inbox. Ongevraagde mail. Terwijl goed uitgevoerde email marketing zeer succesvol kan zijn bij het informeren van klanten en het communiceren van aanbiedingen.

Succesvolle email marketing van A tot Z

Bij het ontwikkelen van zakelijke nieuwsbrieven kijken we naar de volgende onderdelen:

  • Klantenbestand
  • Vormgeving van de nieuwsbrief
  • Redactieformule
  • Inhoud en redactionele planning
  • Email marketing software
  • Koppeling van de nieuwsbrief aan de website

Voor de meeste ondernemers en marketingafdelingen is het lastig om structuur aan te brengen in hun email marketing. Zorgen dat er een plan ligt. Een redactionele kalender.

Van redactie tot het doormeten van klikgedrag

Om je digitale nieuwsbrief tot een succes te maken is het belangrijk aan alle facetten voldoende aandacht te geven. Wat is een mooi vormgegeven nieuwsbrief zonder goede artikelen of een aansprekend aanbod? Hoe weet je of jouw email geopend en gelezen wordt? En wat gebeurt er daarna? Komen ze op de website en doen ze daar wat je eigenlijk wil? Iets bestellen. Of een offerteaanvraag invullen.

Wil jij ook een professionele nieuwsbrief laten maken?

Het ontwikkelen van nieuwsbrieven voor de zakelijke markt is iets dat Xicero al vaker heeft gedaan. Kom eens langs en laat je bijpraten over de mogelijkheden. Bel naar 0251-655569 voor een vrijblijvende kennismaking. Of gebruik het contactformulier. Aanmelden op de Xicero nieuwsbrief kan natuurlijk ook.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.