Website hoger in Google

Share
image

Veel mensen willen de site van het bedrijf waarvoor ze werken hoger in Google zien te krijgen. Een top 3 positie in de meest gebruikte zoekmachine van dit moment geeft ze namelijk een enorm concurrentievoordeel. In sommige gevallen gaat het om vele honderden bezoekers per dag. Dat vertegenwoordigt een hoop geld. Want de beste leads komen online vanuit Google: men geeft namelijk zelf aan dat ze op dit moment op zoek zijn naar oplossingen voor hun probleem.

Bovenaan in Google: marketing met inhoud

De vindbaarheid van je site vergroten kan dus uiterst lucratief zijn. Er zit echter ook een andere kant aan. Hoe interessanter de markt, des te lastiger is het om ook daadwerkelijk een hoge ranking in Google te bewerkstelligen. Het is een complexe zaak waarbij vele factoren een rol spelen. Dat vraagt om de kennis van een Google- en SEO specialist.

Website optimalisatie, leadgeneratie en conversie van website bezoek

Een bedrijfssite bovenaan in de zoekmachine krijgen is geen doel op zich. Uiteindelijk gaat het om het aantrekken van de juiste leads. En deze vervolgens op een goed geoptimaliseerde website omzetten naar nieuwe klanten.

Spreek de (straat)taal van je klanten

Om dat te bereiken is het belangrijk een goede positie te bepalen. Welke(tref)woorden gebruiken jouw klanten? Hoe vaak gebeurt dat per dag of maand? Hoe hoog staat jouw website als je dat woord intikt? En vooral: wat is er nodig om die positie te verbeteren en je concurrenten voor te blijven? Door inzicht in de markt, de woorden en de identiteit van je bedrijf alsmede inzicht in het verkoopproces kan een goed advies worden geven om beter te presteren.

Adverteren op Google

Naast het optimaliseren voor de natuurlijke zoekresultaten, kun je ook kiezen om te adverteren met Google AdWords. Dit is heel gericht advertenties plaatsen op het moment dat iemand naar jouw product zoekt. Relevant en betaalbaar. Xicero kan je helpen om dit goed op te zetten en hiermee extra website bezoekers naar je website te krijgen.

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.