Het bedrijf

Share
image


Xicero, het beste bureau voor nuchtere Hollanders. Vanaf 1994 maken we merken zichtbaar. Gestart met een focus op grafische print producties is Xicero al snel de wereld van internet gaan ontdekken. De middelen zijn veranderd, de nuchtere insteek en creatieve oplossingen niet. Resultaatgerichte marketing & communicatie oplossingen zijn van alle tijden. Toonaangevend in de Noordelijke Randstad en met bevlogen specialisten die uw merk laten opvallen in nieuwe en sociale media.

Design, inhoud en functie in balans

Het team van Xicero bestaat uit ervaren ontwerpers, marketeers, tekstschrijvers en programmeurs. In het proces van de creatie van communicatie-uitingen die opvallen maken zij de balans tussen design, inhoud en functionaliteit. En het verschil. Bijvoorbeeld bij een strategie en advies voor marketing en communicatie. Of hulp bij het ontwikkelen van een nieuwe identiteit en huisstijl

Internet, marketing en social media veranderen de wereld

In een aantal jaar is het communicatielandschap sterk veranderd. Naast desktop pc’s hebben we te maken met laptops, tablets en mobiele telefoons die 24/7 zorgen voor een stroom van informatie. Mensen zoeken, delen en beoordelen merken en bedrijven. Iedereen is tegenwoordig een uitgever. Dat biedt kansen, maar kan voor uw werk soms verstrekkende gevolgen hebben. Wij kunnen u bijpraten over de do’s en dont’s van de huidige wereld van online marketing & social media.

Mooie mix van opdrachtgevers

Wij zijn trots dat we voor zoveel mooie merken mogen werken. De mix van lokale, regionale, landelijke en internationaal opererende bedrijven kleurt ons portfolio. Neem een kijkje bij de gerealiseerde projecten. Hopelijk staat uw bedrijf er binnenkort ook tussen!

Een luisterend oor bij een verse kop koffie

Op een paar minuten van de kust bij Castricum. Centraal gelegen in de driehoek Amsterdam, Alkmaar en Haarlem opereert Xicero vanuit het pittoreske Bakkum. Als ons verhaal u aanspreekt vertellen wij u bij een kop verse koffie graag hoe u vandaag de dag kunt opvallen met uw bedrijf. Een belletje is snel gedaan.

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.