Xicero als communicatiebureau

Share


U zoekt een communicatiebureau in de regio Alkmaar, Haarlem en Amsterdam? Xicero heeft verstand van communicatie. We geven bedrijven - regionale MKB ondernemers of Internationaal opererende bedrijven - graag advies. Marketeers en communicatieprofessionals in de Noordelijke Randstad ondersteunen we door hun merk en producten te positioneren en te presenteren aan beoogde nieuwe klanten.

Bedrijfscommunicatie is vooral goed luisteren

Xicero gaat vrijwel nooit meteen aan de slag. We willen eerst alles weten over uw dienst of productaanbod. Wat is het speelveld? Wie zijn de grootste concurrenten en welke bewegingen zijn er in de markt waarneembaar? Waar is uw product of dienst onderscheidend?

Goed communiceren is niet alleen goed luisteren, maar vooral de vertaalslag kunnen maken van een probleem naar een oplossing. Een marketingstrategie of communicatieadvies. U wilt tenslotte een beter of ander imago, een sterker merk/reputatie, een grotere naamsbekendheid en uiteindelijk meer klanten en opdrachten. Dat vraagt om creativiteit, inzicht en het vermogen om de juiste keuzes te kunnen én vooral durven maken. U krijgt immers maar één kans op een eerste indruk.

Een communicatie adviesbureau gericht op internetcommunicatie

Xicero is specialist in de regio als het gaat om internetcommunicatie. We staan bekend als full service internetbureau. Rustig, ervaren, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en creatief als het gaat om het bedenken van een resultaatgerichte aanpak voor bekende merken en bedrijven. Niet alleen kan Xicero ‘alles’ uit uw website halen, maar veel meer denken we verder over het benaderen van de juiste doelgroep(en) en manieren om deze groep in beweging te krijgen. Aan te zetten tot actie. Goed meetbaar, zodat u de cijfers binnen uw bedrijf kunt presenteren en aan kunt tonen dat uw investering werkt.

Welke kansen liggen er voor uw bedrijf?

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden en kansen voor uw bedrijf dan verwelkomen wij u graag. Nadat we uw verhaal hebben aangehoord vertellen we graag in algemene zin welke ontwikkelingen zich momenteel voordoen. Daarna zoomen we dieper in op uw concrete vragen, uw doelgroep en uw zorgen. Bel Xicero, mail Donald of gebruik het formulier op deze pagina. We zien u graag komen!

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.