Social Return

Share

Bij Xicero zetten we ons in voor de ondersteuning van (liefdadigheids-)organisaties of initiatieven, waarvan de waarden en visie dichtbij die van onszelf liggen. Wij willen aan hun goede werk bijdragen en in de afgelopen jaren hebben we belangrijke relaties onderhouden met een aantal goede doelen op verschillend terrein.

Zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, krijgen we tientallen verzoeken van goede doelen per jaar. De waarheid is, dat veel van deze doelen een beroep doen op zaken die dicht bij ons hart liggen en het is altijd een moeilijk besluit welk goede doel we wel of niet ondersteunen. Maar we kunnen niet alles. Daarom hebben we aantal vastgestelde speerpunten.

S4KI sponsorSchool 4 Kids India
> website, advies & ondersteuning: https://www.school4kidsindia.nl

 

Reddingsbrigade Castricum sponsorCastricumse Reddingsbrigade (lokaal)
> website, in- en externe communicatie, advies & ondersteuning, fondsenwervingscampagnes, relatiemagazine: http://castricum.reddingsbrigade.nl/

Ondersteuning Stichting Promotie Heerlijkheid Castricum – SPHC (lokaal)
> studio werkzaamheden en copy, klankbord en beleidsondersteuning, communicatieadvies

Stichting Kledingbank IJmond (regionaal)
> ontwikkeling beeldmerk en huisstijl, postercampagne, signage wagenpark, advies & ondersteuning: http://www.kledingbankijmond.nl/


Stichting Hulp voor Hulpverleners (‘handen af van onze hulpverleners’) – (landelijk) 

> online payments, landelijke abri-campagne, advies & ondersteuning

Stichting CoachPool (Beginnende ondernemers in Castricum kunnen een beroep doen op de kennis en ervaring van ervaren (oud-) collega's. Iedere coach heeft een specifieke aanpak, ervaring of specialisme op het gebied van het ondernemerschap. Dat kan zijn op de gebieden van marketing, administratie en financiering danwel branchegerichte informatie. Het initiatief, onder de naam Coachpool, is een samenwerkingsverband van de Ondernemersfederatie CAL (Castricum, Akersloot en Limmen). Meer informatie via de gemeente Castricum: http://www.castricum.nl/

Werkervaringsplek waarbij we een werkzoekende actief begeleiden en ondersteunen richting de arbeidsmarkt middels actieve ondersteuning en ontwikkleing gecombineerd met (samen-)werken in een georganiseerde arbeidsstructuur.


Afhankelijk van de mogelijkheden binnen lopende bezetting (in verband met adequate begeleiding) en projecten: stageplaatsen (Op verschillende vakgebieden of specialismen mogelijk. Bovendien is Xicero een erkend Kenniscentrum GOC leerbedrijf voor zowel nieuwe als traditionele media) .

 

 

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.