Werken bij Xicero

Share
image

Laten we er niet omheen draaien. Vandaag de dag heb je heel wat te kiezen als designer, developer of marketeer.

Niet alleen bij Xicero zij we iedere dag druk. Als we een beetje om ons heen kijken (en dat doen we vaak, we willen tenslotte net als onze klanten wel graag weten wat er te kiezen valt...) zien we dat we niet de enige zijn die op jou zit te wachten.

Waarom zou je dan toch voor Xicero kiezen?

Is dat de bovengemiddelde vergoeding en het aanvullende pensioen? Is dat de extra vrije tijd die je overhoudt omdat je niet in de file staat of in een stampvolle trein naar Amsterdam hoeft te reizen? Is dat het feit dat je niet zo nodig op een hip en trendy kantoor hoeft te werken waar iedereen vooral met zichzelf en eigen carrières bezig lijkt te zijn? Of is het dat je allergisch bent voor hiërarchische bedrijfsstructuren, ellenlange vergadersessies, prikklok protocollen en papier verslindende procedures en beschrijvingen.

De reden zal voor iedereen verschillen.

Wij zoeken juist die collega’s die zich prettig voelen in een normaal en zeer toegankelijk bedrijf, met gewone collega’s die graag samen met onze zeer benaderbare opdrachtgevers werken aan verbeteringen van hun bedrijf.

Een geavanceerde online bedrijfsomgeving koppelen aan een nieuw ordersysteem. Een mooie nieuwe huisstijl bedenken en implementeren. Een webshop beter vindbaar maken en de conversie van de shop verbeteren. Een verrassende en onderscheidende marketingstrategie bedenken. Of een mooie nieuwe mobielvriendelijke website met een slim gekoppeld recruiter-systeem realiseren.

We nemen de telefoon op voor starters, lokale ondernemers en medewerkers van aansprekende en internationaal opererende bedrijven. We blijven voor iedereen toegankelijk en doen graag gewoon.

Gewoon, omdat we ons daar het beste bij voelen en er het beste resultaat mee behalen. Het feit dat we jou zoeken, geeft aan dat deze formule werkt.

Kom snel eens kennismaken. We kijken naar je uit.

Actuele vacatures

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.