Vacatures

Share
image

Een boost voor jouw loopbaan

Het zijn bijzondere tijden. Het team van Xicero is op sterkte maar door gestage groei van de opdrachtenportefeuille willen we tijdig schakelen. Samen aan het werk: we zoeken duurzame versterking voor ons team van digiteurs. Ook aan de marketing-, communicatie- en supportkant liggen er genoeg uitdagingen die we met de juiste persoon graag willen we verzilveren: de perfecte plek voor aanstormend talent dus. We hebben de werkplekken al beschikbaar maar gaan niet voor de snelle actie: een goede klik en jouw drang naar resultaat zijn minstens zo belangrijk. Want kwaliteit leveren is van alle tijden!

Vacature Programmeur PHP medior/senior

Vacature Programmeur PHP medior/senior

Weinig reistijd en veel variatie. Zo kunnen we de voordelen voor ervaren developers uit de regio het beste samenvatten. Wegens aanhoudende groei zijn we voortdurend op zoek naar ervaren programmeurs.

Vacature Front-End developer

Vacature Front-End developer

In het 'digitale team' werk je voor een groeiend aantal (inter)nationale opdrachtgevers aan onderscheidende internetoplossingen. Maar het gaat verder. Slimme interfaces maken onze online producties onderdeel van hele bedrijfsprocessen. Of spelen een cruciale rol in informatievoorziening, orderprocessen of verkoop. Dat gaat een stuk verder dan alleen het begrip online marketing ...

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.