Kennisbank

Share

Wat kost een website eigenlijk?

Geplaatst door Xicero in Professionele website

Waarom maatwerk websites -gevoelsmatig- duur zijn en wat je er zelf aan kunt doen!

Huisstijlmanagement: hoe bewaak ik mijn huisstijl?

Geplaatst door Xicero in Identity & huisstijl

Bedrijven die marketing en communicatie serieus nemen, weten dat het beheren en bewaken van de huisstijl een belangrijk onderdeel is op de afdeling marketing of communicatie. Een sterk merk zorgt immers voor een beter imago en meer vertrouwen. En dat zorgt weer voor nieuwe opdrachten. Essentieel dus voor ieder bedrijf. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is.

Een nieuw logo laten ontwerpen: wat moet je weten?

Geplaatst door Xicero in Identity & huisstijl

Om verschillende redenen –en in verschillende rollen– kun je betrokken raken bij het proces om een nieuw logo te laten ontwerpen. Misschien ben je wel eindverantwoordelijk. Dan wil je graag alles weten over het proces. Des te beter de voorbereiding en de input, des te beter het uiteindelijke resultaat. Je wilt tenslotte een mooi nieuw logo waar je trots op bent.

Reclame maken voor je bedrijf

Geplaatst door Dennis Woudt in Reclame maken

Als ondernemer heb je nauwelijks tijd over voor reclame. Je holt jezelf vaak voorbij. Klanten tevreden houden. Zorgen dat afgesproken deadlines gehaald worden. Je medewerkers coachen en begeleiden. De administratie doen. Of laten doen. Vaak schiet het er bij in om je eigen bedrijf onder de aandacht te brengen van potentiële kopers.

De anatomie van een huisstijlhandboek

Geplaatst door Dennis Woudt in Identity & huisstijl

Huisstijlhandboeken zijn er in vele soorten en formaten...

Een nieuwe huisstijl laten ontwerpen

Geplaatst door Dennis Woudt in Identity & huisstijl

Er zijn verschillende momenten waarop een bedrijf besluit om een nieuwe huisstijl te laten maken...

De rol van een communicatiebureau

Geplaatst door Dennis Woudt in Marketing & communicatie

Iedereen zal er een eigen draai en betekenis aan geven. Communiceren draait om het overbrengen van informatie. Direct en persoonlijk. Of via een medium als een tijdschrift of televisie.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.