Marketing & communicatie

Share

De rol van een communicatiebureau

Geplaatst door Dennis Woudt in Marketing & communicatie

Iedereen zal er een eigen draai en betekenis aan geven. Communiceren draait om het overbrengen van informatie. Direct en persoonlijk. Of via een medium als een tijdschrift of televisie.

Een professioneel persbericht maken

Geplaatst door Daniël Kuijk in Marketing & communicatie

Met een goed persbericht bereikt u uw doelgroep. Zij lezen het gekozen medium (krant, website, vakblad, blog etc.) op zoek naar nieuws met een bepaalde achtergrond. Naast de informatieve waarde, is het met de huidige advertentietarieven niet alleen voordeliger maar ook effectiever dan ruimte inkopen.

E-mail-marketing

Geplaatst door Daniël Kuijk in Marketing & communicatie

Een digitale nieuwsbrief is een fantastisch medium om te communiceren met (potentiële) klanten. Het is snel, flexibel, goedkoop en uitstekend meetbaar. Het zal leiden tot meer verkeer op uw website en een verhoging van omzet en klanten. Om op dat punt aan te komen zijn er een aantal zaken waaraan moet worden voldaan. Het verkrijgen van e-mailadressen als onderdeel van de klantgegevens is er één van.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.