Reclame maken

Share

Reclame maken voor je bedrijf

Geplaatst door Dennis Woudt in Reclame maken

Als ondernemer heb je nauwelijks tijd over voor reclame. Je holt jezelf vaak voorbij. Klanten tevreden houden. Zorgen dat afgesproken deadlines gehaald worden. Je medewerkers coachen en begeleiden. De administratie doen. Of laten doen. Vaak schiet het er bij in om je eigen bedrijf onder de aandacht te brengen van potentiële kopers.

Gevonden worden in Google. Maar op welke zoekwoorden?

Geplaatst door Dennis Woudt in Reclame maken

Ieder bedrijf heeft er belang bij om bovenaan in Google te staan. Dat levert immers veel extra website bezoekers. Als het aanbod vervolgens past bij de verwachting van die bezoekers ...

Bovenaan in Google komen is steeds lastiger

Geplaatst door Dennis Woudt in Reclame maken

Goed gevonden worden op Google is eigenlijk essentieel. Bijna iedereen die online is start zijn of haar zoektocht met het intikken van een zoekwoord in Google. Om vervolgens het aanbod te vergelijken en er de beste koop uit te halen. Bedrijven moeten een onderscheidend aanbod hebben...

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.