Agramex

Share
image
image

image
image

Agramex is een internationale handelsonderneming, gespecialiseerd in de wereldwijde aan- en verkoop van maaidorsers en hakselaars. Vanuit de vestigingen in Nederland en Zuid-Afrika worden alle continenten bediend.

De relatie met Agramex gaat al terug tot het eerste begin in 2001. Maar het bedrijf heeft nooit stilgestaan en gaat door voor een van de meest gespecialiseerde ondernemingen in deze enorme agrarische machines.

Xicero realiseerde naast de huisstijl tevens de website, online productencatalogus en tekent voor ondersteuning en afstemming van de zoekmachine optimalisatie (SEO).  Andere items voor Agramex betroffen een eigen YouTube kanaal en diverse promotionele items.

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.