Annejet van der Zijl

Share
image
image
image
image
image
image

Annejet van der Zijl is historica en schrijfster. Ze schreef verschillende boeken die allen bestsellers bleken.

Geboren in 1962, studeerde  Annejet aan de UVA in Amsterdam en behaalde een MA Internationale Journalistiek aan de  City University London. Tot 2000 als journalist verbonden aan o.a. HP/De Tijd, publiceerde ze haar eerste boek ‘Jagtlust’, gevolgd door Anna (2002) en Sonny Boy (2004) en Bernhard in 2011. Van Anna en Sonny Boy werden verfilmingen gemaakt.

Sinds 2010 verzorgt Xicero voor Annejet haar internetpresentatie. In een stijl die zich laat omschrijven als ‘ingetogen chique’, gaat het ook bij deze publicatie om de inhoud. Er is  dan ook veel ruimte voor achtergronden, vragen van lezers en ander nieuws. Als dienstverlening aan de bezoekers is er een koppeling met Bol.com.

Bekijk de website van Annejet van der Zijl en haar laatste boeken.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.