AutoNiveau

Share
image
image

Aan elkaar knopen van diverse online systemen zoals een LMS (Learning Management System), CRM (Podio) en het bouwen van een Webportaal. Alle systemen zijn uitstekend in staat te doen waarvoor ze ontwikkeld zijn maar het zou mooi zijn als deze ook nog met elkaar zouden communiceren. Door het bouwen van een intelligent back-end systeem die communiceert met alle API's van de diverse systemen wordt alle relevante data tussen de diverse systemen automatisch gesynchroniseerd zonder dat er redundantie ontstaat. Mocht er één systeem uitvallen dan houdt het back-end systeem hier rekening mee en werkt op een later moment dit automatisch bij. De gebruiker wordt hiervan voortdurend op de hoogte gebracht.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.