Beurspresentatie Valle d'Aosta

Share
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Sinds 2012 is de Italiaanse regio Valle d’Aosta (door Xicero vertegenwoordigd in Nederland en België) te vinden op de NKBV Bergsportdag in Nieuwegein, het grootste bergsport evenement van de Benelux. We kregen hierbij van de Italianen de vrije hand, extra reden om er iets moois van te maken.

Verwacht van Xicero geen hostesses en flyer-bimbo’s op zo’n beurs: het gaat om kwaliteit voor het toegestroomde publiek! Deze bezoekers hebben de bergsport in hun DNA en weten dus precies waar ze naar op zoek zijn. Daarom haalden we diverse gidsen en lokale experts uit de Italiaanse regio naar Nieuwegein om vele 1-op-1 gesprekken te voeren. Verder vlogen we Tor des Geants trailrunner  Gideon Zadoks naar Nederland voor het verzorgen van lezingen, deelden diverse MST-sporters hun ervaringen en waren Robert Weijdert, Albert Grosfeld, Raimondo Rosa, Tecnica schoenen en vele andere specialisten op de Valle d’Aosta locatie te vinden. Uiteraard met verrassingen uit de Italiaanse keuken, dat kan niet anders.

Mede dankzij deze inspanningen won onze opdrachtgever de (door het publiek gekozen) prestigieuze Bergsportaward voor ‘beste bestemming’ en kregen we veel complimenten voor de door Xicero ontworpen beursstand. Waarbij de ontwikkelde stand zelf makkelijk herbruikbaar is of aanpasbaar aan andere thema’s en dus ook nog een zeer verantwoorden investering. Want vierkante meters huren kan iedereen. Er echt iets van maken is een heel andere uitdaging!

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.