BMB Ontwikkeling

Share
image
image
image
image
image
image

BMB Ontwikkeling, toonaangevend vastgoedontwikkelaar uit Noord Holland, staat met name bekend om de ontwikkeling van diverse projecten op de voormalige NDSM-werf in Amsterdam Noord.

Voor BMB Ontwikkeling is er een nieuwe en mobielvriendelijke website gerealiseerd. De creatieve stijl van de binnenstedelijke ontwikkelaar komt zoveel mogelijk terug in de nieuwe site van het bedrijf. Naast een nieuwe gebruikersinterface waar bezoekers snel alle relevante informatie kunnen vinden, is er een nieuw website beheersysteem aan de website gekoppeld.

Hiermee kan BMB Ontwikkeling op een snelle en eenvoudige manier zelf nieuws, projecten en ontwikkelgebieden aan de site toevoegen of wijzigen. Tevens is alle informatie over websitebezoek inzichtelijk gemaakt.

Wat heeft Xicero voor BMB Ontwikkeling gedaan?

Xicero heeft BMB Ontwikkeling geholpen met het:

  • realiseren van een nieuwe, mobielvriendelijke website
  • bedenken van een nieuwe naam voor een vastgoedproject - aan de Hage
  • realiseren van een aantal tijdelijke websites
  • montage verschillende bedrijfsvideo's

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.