De mooiste trouwjurken nu ook op je mobiel en tablet

Share
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Bij het vinden van een trouwjurk voor de mooiste dag van je leven verwacht je ook de mooiste site van je leven. In ieder geval een website waar je lekker kunt bladeren door de nieuwste collecties van de vele topmerken bruidsmode. Overzichtelijk, snel, compleet en verrassend.

De nieuwe website van Bruidsmode Hedwig presenteert het aanbod bovendien optimaal op tablets en mobiele telefoons. Uit website statistieken blijkt dat steeds meer potentiële klanten de informatie niet alleen op een desktop bekijken maar juist steeds vaker via een tablet of mobiele telefoon.

Naast trouwjurken maken ook bruidsschoenen, bruidslingerie en accessoires deel uit van het onderscheidende aanbod van de bruidsmode specialist uit de regio Haarlem - Alkmaar - Zaanstad.

Ga je binnenkort ook trouwen of ben je benieuwd naar het resultaat?

Bekijk de website van Bruidsmode Hedwig

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.