Communicatie gebiedsontwikkeling Gemeente Castricum

Share
image
image
image
image
image
image

Xicero communicatie is gevraagd de communicatie rondom de herontwikkeling van het Geesterduingebied in Castricum een gezicht te geven. De gebiedsontwikkeling van ‘de Geesterduinen’ is een complex proces waarin zorgvuldig en duidelijk gecommuniceerd moet worden met vele belanghebbenden, overheden en omwonenden.

Onderdeel van het plan is de ontwikkeling en realisatie van een professionele website waar, gedurende het herontwikkelingstraject, volop informatie is te vinden. De afdeling communicatie van de gemeente verzorgt daarbij zelfstandig de redactionele invulling.

Naast de website heeft Xicero ook het logo ontworpen dat momenteel wordt gebruikt in alle communicatie.

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.