de Vries & van de Wiel responsive site

Share
image
image
image
image
image
image

Met 200 medewerkers behoort de Vries & van de Wiel (onderdeel van de Belgische DEME groep) tot de grootste aannemingsbedrijven in Nederland. De vier kernactiviteiten van het bedrijf zijn: Milieutechniek, Grond-, Weg- en Waterbouw en bodemsaneringen, Baggeren en Waterbodemsaneringen en Zandexploitatie.

Om de online communicatie verder te versterken is er een nieuwe website ontwikkeld en gerealiseerd. Hierbij is tevens rekening gehouden met gebruikers van tablets en mobiele telefoons. Door een zogenaamde ‘responsive’ website te maken, wordt de informatie op alle platformen optimaal weergegeven.

Verbeterd Extranet

Bij het ontwikkelen van de nieuwe site heeft ook de interne communicatie een impuls gekregen. Het extranet van het bedrijf is verbeterd zodat de eigen medewerkers belangrijke informatie en documenten gemakkelijk kunnen vinden en waar nodig downloaden.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.