Digitale nieuwsbrief de Vries & v.d. Wiel

Share
image
image

Voor de Vries & van de Wiel heeft Xicero communicatie de implementatie van de e-mail nieuwsbrief software gerealiseerd. Met de periodieke informatie, die onder de naam ‘van Eigen Bodem’ wordt gestuurd, heeft de organisatie er een communicatiemiddel bij om eigen relaties en prospects te informeren.

Xicero verzorgde voor deze opdracht het concept, de vormgeving en de configuratie/set up van de e-mail nieuwsbrief. Na een heldere instructie is de Vries & van de Wiel in staat om zelfstandig de digitale nieuwsbrief te verzenden.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.