Dovideq

Share
image
image
image
image

Dovideq Medical opereert op het snijvlak van meettechniek en functionele toepasbaarheid binnen bestaande workflows in ziekenhuizen.

Om haar nieuwste innovatie op het gebied van medische meetapparatuur onder de aandacht te brengen van specialisten in gerenommeerde ziekenhuizen in binnen- en buitenland, heeft Dovideq een brochure en leaflet laten ontwerpen in meerdere talen.

Naast de ontwerpen - die naadloos aansluiten op de Dovideq huisstijl - heeft Xicero ook de teksten geschreven.

Het resultaat was een tevreden opdrachtgever die de hele wereld de nieuwe ScopeControl™ kon presenteren als innovatief product.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.