Energyra

Share
image
image
image
image

Energyra is het initiatief van een groep ondernemers uit de solar-industrie. Met een bijzonder uitdagend doel: het ontwikkelen van een high-tech productie-omgeving in Nederland voor het produceren van zonnepanelen van de allerhoogste kwaliteit welke door een industriële automatisering zeer concurrerend moet zijn met bestaande Aziatische producten.

Voor Energyra dachten we mee over de naam, het concept en de verpakkingsvorm. En voegden een visuele identiteit toe die zowel de oer-Hollandse afkomst als de technologische uitdaging bekrachtigt. Beeldmerk, vormgeving, huisstijl, zakelijke en technische documenten ... van alles dus, inclusief een website voor deze ambitieuze ondernemers. Energyra is klaar voor de volgende stap; investeerders en zonlicht samen hun werk laten doen!

Veel is nog onder embargo, maar een tipje van de sluier mogen we wel oplichten ...

Bezoek de website: www.energyra.com

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.