Forte Kinderopvang

Share
image
image
image
image

Forte Kinderopvang zorgt al meer dan 20 jaar voor de naschoolse en buitenschoolse opvang in Castricum, Limmen, Bergen, Schoorl en Heiloo. Wie op zoek gaat naar een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal kan alle informatie op de website vinden.

Xicero heeft de nieuwe site voor Forte Kinderopvang ontwikkeld, ontworpen en gebouwd. De nieuwe site heeft verbeterde navigatiemogelijkheden en presenteert het aanbod van alle vestigingen en de verschillende opvangmogelijkheden. De medewerkers van Forte Kinderopvang kunnen zelfstandig de inhoud wijzigen of nieuwe pagina’s aan de website toevoegen.

Wat heeft Xicero voor Forte Kinderopvang gedaan? 

Xicero heeft Forte Kinderopvang geholpen met het:

  • realiseren van verschillende websites
  • ontwerpen van een nieuw logo en uitwerking naar een nieuwe huisstijl
  • maken van brochures en jaarverslagen
  • bedenken en maken van advertenties
  • verzorgen van promotiecampagnes, incl. verzorgen van inkoop en planning media

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.