Gasservice | Gaswacht

Share
image
image
image
image

Wat begon met de vraag naar een nieuwe website, eindigde met het samenvoegen van meerdere websites in een nieuwe huisstijl.

Met het bundelen van de krachten van de 'eigen labels' Gasservice Kennemerland, Gaswacht Meerlanden en Gaswacht Zaanstreek in een nieuwe Gasservice | Gaswacht organisatie, worden volop voordelen behaald die het bedrijf verder helpen.

Door deze gedeeltelijke rebranding wordt het specifieke regionale karakter behouden, de overall slagkracht versterkt en een efficiency voordeel behaald. Het resultaat is een nieuwe frisse online identiteit en een nieuwe website. De informatie op de site is bovendien geoptimaliseerd voor iPads, tablets en mobiele telefoons.

Ga snel naar de nieuwe site van Gasservice | Gaswacht.

http://www.gasservice.com/

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.