Gasterij Nieuw Westert

Share
image
image
image
image

De horecaondernemers achter de succesvolle en in de regio bekende strandpaviljoens Zeezicht (Castricum) en de Schelp (Egmond aan Zee) hebben met Gasterij Nieuw Westert in Egmond-Binnen sinds 2013 hun derde horecabedrijf op de kaart gezet.

Het in Egmond-Binnen gevestigde bedrijf stond voorheen onder 'Anno Nu' bekend. Met de nieuwe eigenaren en de nieuwe naam 'Gasterij Nieuw Westert' is een nieuwe weg ingeslagen om in het monumentale pand aan de bosrand nieuwe gasten te ontvangen.

Bij een nieuw bedrijf hoort een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. Het resultaat is een frisse identiteit met opvallende kleuren en mooie typografie. De herkenbare stijl van Strandpaviljoen Zeezicht en Strandpaviljoen de Schelp is terug te vinden in de nieuwe huisstijl.

Bekijk de Nieuw Westert website. En boek snel een tafeltje.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.