Gemeente Velsen

Share
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

'Er zijn weinig dieren beter voor de mens dan een hond. Toch is niet iedereen even dol op honden, vandaar dat we een paar gedragsregels hebben opgesteld om het voor ons allen leuk te houden', aldus de gemeente Velsen die de hulp van Xicero communicatie inriep om deze verdraagzaamheid te communiceren naar haar bewoners.

Xicero ontwikkelde een duidelijk visuele taal in het straatbeeld van de gemeente Velsen die de hondenbezitters de weg wijst. Voor de publieke ruimte ontwikkelden we (en verzorgden de productie van) de borden 'Uitlaatplek' en 'Speelplek' om de verschillen extra duidelijk te maken. Ook een 'budget-vriendelijke' brochure en aantrekkelijke maar bovenal gebruiksvriendelijke 'kakzakken' (hondenpoep opruimzakken) vormden een onderdeel van het pakket. Door het samenspel van 'geven en nemen' te benadrukken houdt de gemeente Velsen het leuk voor alle burgers. En honden.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.