Huisstijl Greif

Share
image
image

image
image
image

Greif is een multinational en ‘Fortune 100 company’ welke sinds 1926 is genoteerd aan de New York Stock Exchange. In 2010 ging Greif een Joint Venture aan met NSC, onderdeel van de Dabbagh Groep uit Saoedi-Arabië, voor de ontwikkeling, productie en distributie van FIBC’s wereldwijd.

FIBC’s, beter bekend als ‘big-bags’ vormen een steeds belangrijker en flexibeler manier van het verpakken van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten. Greif richt zich daarbij op het premium segment, geschikt voor o.a. levensmiddelen, medicijnen en delicate grondstoffen voor de industrie.

Xicero tekende bij de introductie van de joint-venture voor de wereldwijde identiteit van de groep, implementatie van huisstijl en begeleiding van de productie, concept ontwikkeling van diverse internationale beursstands, een corporate film, gecertificeerde FIBS labels en diverse maatwerk uitingen voor de deelnemende bedrijven.

De uitingen werden aangepast aan regio en taal voor de doelgroep en omvatten uitingen in o.a. Engels, Spaans, Arabisch, Russisch, Chinees en Portugees. Ook de video werd in deze talen geproduceerd en ingesproken door ‘native speakers’. 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.