Huisstijl Lambrecht - LTCY

Share
image
image

image
image

LTCY is adviseur op het gebied van financieel logistiek beheer (= Treasury Management). Een specialisme, waar de ondernemer achter het bedrijf zich onvoorwaardelijk op wilde toeleggen ...

En waarom zou een klein bedrijf er niet ontzettend mooi uit mogen zien? Je hebt nu eenmaal "geen tweede kans voor een eerste indruk" was het leidende thema bij ontwikkeling van het logo, de huisstijl en de website die met een knap CMS niet alleen beheerbaar is, maar tevens SEO (zoekmachineoptimalisatie) gereedschap herbergt ... Die enkele keer dat we onze opdrachtgever dan ook zien, genieten we vooral van zijn brede glimlach!

 

 

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.