Huisstijl management & print systeem voor Greif

Share
image
image
image
image
image
image

Met 200 vestigingen in 50 landen is Greif wereldwijd leider op het gebied van industriële verpakkingen. De divisie Flexible Packaging maakt gebruik van de Brand Management Software XBM van Xicero.

Met dit huisstijl management & print systeem worden visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en promotionele artikelen en gifts beheerd en door de verschillende vestigingsmanagers besteld.

Xicero verzorgt het drukwerk en de afhandeling van alle Europese orders. Voor alle opdrachten buiten Europa worden drukgerede PDF bestanden via het systeem automatisch aangemaakt en verstuurd. Lokale leveranciers van Greif zorgen vervolgens voor de laatste stappen in het proces.

Het resultaat is een zeer efficiënte en kosteneffectieve manier om drukwerk en gifts te beheren en te bestellen. En daarbij uiteraard het gebruik van de huisstijl van Greif volledig te bewaken.

http://www.greif.com/products-services

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.