Huisstijl Strandpaviljoen Zeezicht

Share
image
image
image

image
image
image

De relatie van Zeezicht met Xicero is al meer dan 10 jaar oud. In die jaren is er veel veranderd: Zeezicht is toonaangevend in NoordHolland als het gaat om horeca op het strand. Met een (echte) open keuken, lounge, bistro en a la carte restaurant met niets anders te vergelijken. Een een aparte feestzaal zorgt voor ambinace en intimiteit met het mooiste uitzicht op de ondergaande zon.

Xicero tekende voor de huisstijl van Zeezicht. Maar ook voor de website, (maatwerk aluminium) menukaart, nieuwsbrief en vele andere uitingen. Daarmee ademt het bedrijf openheid en kwaliteit, maar bovenal: gastvrijheid. Want Zeezicht is Zeezicht, maar het strand is van ons allemaal ...

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.