Huisstijlontwikkeling SDRB

Share
image
image
image
image
image

image
image
image
image
image

Een reddingsbrigade drijft op vrijwilligers. Postbezetting, bootbemanning, mensen op het strand, fondsenwerving, opleidingen en preventieve voorlichting: allemaal vrijwilligerswerk.

De SDRB is de onafhankelijk fondsenwerver ter ondersteuning van al dit werk. En bovendien een erkende ANBI-instelling, de geruststellende zekerheid dat  alle giften direct aan het goede doel ten goede komen en dat hierop ook actief (door de fiscus) wordt gecontroleerd. 

Toen de SDRB in 2009 bij Xicero aanklopte voor een nieuwe huisstijl hoefden we dan ook niet lang na te denken: Xicero heeft espect voor het werk van de SDRB en de Reddingsbrigade. Deze actieve sponsoring en ondersteuning verloopt sindsdien met wederzijds plezier: de vele mooie uitingen, de jaarlijkse preventie- en voorlichtingcampagne, de middels een CMS beheerde website en een prima wervingsresultaat vormen het terugkerende bewijs. Dat geeft alle inspanningen net dat beetje extra!

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.