Yamaha Motor Europe

Share
image
image
image
image

Vanuit Schiphol-Rijk bedient Yamaha Motors Europe haar eigen distributiekanalen in meer dan veertig landen. Voor een vijftal productgroepen wordt de informatie gestroomlijnd. De product-, marketing en prijsinformatie wordt gesegmenteerd naar gebruikersgroepen: dealers, distributeurs, vestigingen en affiliates.

Met het informatie- en document management system InfoNet wist Yamaha Motors Europe een enorme besparing op kosten te realiseren. Daarnaast is de informatiestroom optimaal inzichtelijk en weet men wie wat heeft ontvangen en – waar nodig – verplicht heeft gelezen. De tijdswinst, efficiënter documentenbeheer en verspreiding van belangrijke informatie en documenten heeft de bedrijfscommunicatie een dusdanig positieve impuls gegeven dat het systeem inmiddels bij meerdere divisies wordt ingezet.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.