Inframea | wegdekmeten.nl

Share
image
image

image
image

Inframea gaat de markt voor grond-, weg- en waterbouw benaderen met een nieuw concept. Onder de naam wegdekmeten.nl worden wegen volledig geautomatiseerd in kaart gebracht. Van datacollectie tot het analyseren van deze gegevens.

Om Inframea te ondersteunen bij haar marketingcommunicatie is een nieuw logo ontworpen en is er - naast visitekaartjes en briefpapier - een brochure ontwikkeld die het concept op een heldere manier uiteenzet. Naast het ontwerp van de brochure heeft Xicero ook de fotografie, de teksten en het drukwerk verzorgd.

Bekijk de site wegdekmeten.nl

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.