Javo | Partner in Growing

Share
image
image
image

image
image
image
image

Veel Hollandser dan onze opdrachtgever Javo wordt het niet: het bedrijf biedt al decennia lang oplossingen voor toonaangevende bedrijven in de glastuinbouw en boomkwekerijsector. Wereldwijd.

Xicero tekende niet alleen voor de huisstijl, website en vele productuitingen. Zo ontwikkelden we voor Javo een meertalige wereldwijde supportapplicatie voor klanten, dealers en distributeurs met o.a. tekeningen, onderdelen, onderhoudsrichtlijnen en directe toegang tot product support.

In de ontwikkeling van nieuwe producten werd Xicero betrokken om de (soms zeer complexe) machines op een begrijpelijke manier aan de doelgroepen toe te dienen. Voor een aantal innovaties werden daartoe gedetailleerde product animaties ontwikkeld.

Om het uitgebreide productaanbod te presenteren heeft Xicero een meertalige website ontwikkeld. De site is tevens geoptimaliseerd voor bezoekers die de informatie op hun tablet of mobiele telefoon bekijken.

Geen sinecure, want het gaat hier om zeer essentiële productiemiddelen,  waarbij iedere processtap en machinehandeling impact heeft op het levende en kwetsbare eindproduct van de kwekers in kwestie. Online en op alle internationale beurzen nemen  deze animaties dan ook een belangrijke plaats in. En dat doen ze goed, getuige de vele reacties en overtuigende rol in het verkoopproces.

Bekijk de nieuwe Javo website.

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.