Javo

Share
image
image
image

image
image
image

Veel Hollandser dan onze opdrachtgever Javo wordt het niet: het wereldwijd vooraanstaande bedrijf biedt al decennia lang oplossingen voor glastuinbouwers en (boom)kwekerijen. Van potmachines tot transportbandsystemen en trayautomatisering.

Om het uitgebreide productaanbod te presenteren in alle landen heeft Xicero een meertalige website ontwikkeld. De site is tevens geoptimaliseerd voor bezoekers die de informatie op hun tablet of mobiele telefoon bekijken.

Naast de website heeft Xicero een maatwerk informatiesysteem ontwikkeld om de support naar bestaande klanten te optimaliseren. Dealers en distributeurs hebben hiermee toegang tot o.a. technische tekeningen, onderdelen en onderhoudsrichtlijnen van door hen aangeschafte machines en producten.

Wat heeft Xicero voor Javo gedaan?

Xicero heeft Javo (en de bedrijven Nobels en Agro Techniek Holland) geholpen met het:

  • realiseren van een nieuwe meertalige en mobielvriendelijke website
  • ontwikkelen en realiseren van een informatie en document management systeem voor klanten
  • beheren en bestellen van huisstijldrukwerk via XBM - het online print management systeem van Xicero
  • maken van verschillende product- en bedrijfsbrochures
  • bedenken en maken van advertenties
  • verzorgen van promotiemateriaal voor beurspresentaties
  • realiseren van de digitale nieuwsbrief

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.