KNRM

Share
image
image
image
image

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) redt ieder jaar 3.600 mensen. Snel, professioneel en kosteloos. De KNRM heeft een landelijk netwerk van 45 reddingstations met 1.300 professioneel opgeleide vrijwilligers langs de kust.

Sinds een aantal jaar helpt Xicero de KNRM met haar marketing en communicatie.

Zo maakt de KNRM tot grote tevredenheid gebruik van het brand management en print bestelsysteem XBM. De verschillende reddingsstations kunnen hiermee snel marketinguitingen en huisstijldrukwerk kiezen, op maat maken en bestellen.

Wat heeft Xicero voor de KNRM gedaan?

Xicero heeft de KNRM geholpen met het:

  • beheren en bestellen van promotiemateriaal en huisstijldrukwerk via XBM - het online print management systeem van Xicero
  • ontwikkelen en realiseren van het eigen magazine
  • ontwerpen, opmaken en laten drukken van o.a. brochures, flyers, leaflets en uitnodigingen
  • verzorgen van banners en advertenties
  • verzorgen van promotiemateriaal als spandoeken, vlaggen
  • ontwikkelen en uitwerken van de preventiecampagne 'veilig uit, veilig thuis'

 

Het bureau voor nuchtere Hollanders

Opgericht in 1994, heeft het team de expertise en ervaring van traditionele waarden in een nieuw tijdperk. Een combinatie van marketing, tech, content en strategie maken ons een echte partner van merken en bedrijven met ambitie.

Werken aan uw merk en uitstraling. Online of social media. Tekst, video of grafisch? Onze diensten brengen uw inspanningen in lijn met uw doelstellingen. Dat doen we op z'n Noord-Hollands: nuchter, praktisch en samen. Met een grote drang naar resultaat en rendement. Want dat is van alle tijden.